Workshop relatii - Fericirea in cuplu - Andreea Runceanu, life coach
Workshop: Fericirea în cuplu – Workshop de trei ore, pe o temă de suflet pentru noi toți COACHING DE GRUP, LA DATE PRESTABILITE
coaching, mentoring, Andreea, Runceanu, fericire, cuplu, implinire, dezvoltare, viata, life,
16571
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16571,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

WORKSHOP: Fericirea în cuplu

Workshop de trei ore, pe o temă de suflet pentru noi toți

COACHING DE GRUP, LA DATE PRESTABILITE

Te întrebi ce poți să faci ca să depașești micile obstacole care apar în viața de cuplu după 1, 5, 10 sau chiar 40 de ani de cand v-ați spus prima dată „te iubesc”? Te aștept cu drag la atelierul meu “Fericirea în cuplu”, unde vei afla rețeta după care se poate “găti” o relație de iubire mereu proaspată, dulce, colorată și neapărat foarte sănătoasă.

Coaching Workshop: Fericirea în cuplu

De ce să vii la atelierul meu?

Pentru că vei pleca de acolo cu altă mentalitate, cu tehnici pe care le vei aplica imediat și informații autentice pe care le-am dobândit – cel mai important – din experiența mea de viață și abia mai apoi din experiența de life coach. Sunt testate, aplicate și dau rezultate.

Sunt muzician de când mă știu, practicant NLP și Life Coach certificat internațional, dar ceea ce mă definește cu adevărat este că sunt un om fericit, echilibrat și împlinit. Sunt mama a doi copii și iubita soțului meu de aproape 10 ani, ani frumoși în care am învațat ce e bine și ce nu e bine să faci ca să construiești FERICIREA ÎN CUPLU.

Trăiesc o relație frumoasă, dar este așa nu numai pentru că ne iubim și ne potrivim. Este o relație frumoasă și pentru că în loc să las totul la voia întâmplării – “merge sau nu merge”, am avut grijă de mine, de el și de noi. Este frumoasă pentru că acum niște ani, într-o zi însorită, am avut revelația că depinde doar de mine să fim bine împreună. Și am căutat răspunsuri, ghidare și soluții, aplicându-le, dezvoltându-le și ajungând chiar să mă calific profesional pentru a le transmite și altora.

WORKSHOP Fericirea în cuplu – un workshop de la care pleci energizată, motivată, pregătită. E rândul meu să dau mai departe ceea ce știu că va face ca doi oameni să se iubească și să trăiască fericiți împreună, ever after 🙂

Despre ce o să vorbim?
– despre diferențele dintre noi și cum învățăm să vorbim și pe limba celuilalt, ca să ne înțelegem mai bine;
– despre cele mai des întâlnite greșeli în cuplu și ce să facem ca să nu mai picăm din nou în ele;
– despre dinamica discuțiilor în contradictoriu și tehnicile folosite ca să le transformăm în discuții constructive;
– despre principiile relațiilor echilibrate și cum să devină principiile după care ne trăim frumos viața în doi.
Și multe altele…

Înscrie-te și tu!

Faci ceva ACUM. Nu mai amâni, nu te mai ascunzi după scuze și motive. Poți participa la o discuție deschisă, caldă – un workshop foarte accesibil de la care vei pleca mai pregătită să construiești o relație mai frumoasă și mai stabilă.

WORKSHOP: Fericirea în cuplu

Numărul de ședințe: 1

Durata ședinței: 3 ore

Prețul participării: 100 lei (preț normal) sau 80 lei (preț redus, când plătești în avans). Vezi mai jos datele disponibile.

DATE DISPONIBILE:

24 august, ora 18:00 – locație: Training Cafe, str. Academiei nr. 17, et.3, București

(pentru preț redus trebuie să achiți în avans până pe 14 august)

Note:
* Pentru detalii referitoare la TERMENI, CONDIȚII ȘI REGULAMENT, te rog să accesezi pagina dedicată aici.

Alte ședințe, programe, workshopuri și webinarii disponibile