WEBINAR: Lecții de viață - Andreea Runceanu
Webinar: Lecții de viață – SERIE DE 10 WEBINARII SĂPTĂMÂNALE despre înțelegere, armonie, echilibru și dezvoltare personală.
lectii, viata, Andreea, Runceanu, coaching, program, sedinte, sesiuni, mentoring, dezvoltare, armonie, fericire, cuplu, relatii, spirit, trup, relatii, cariera
16572
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16572,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

WEBINAR: Lecții de viață

Înțelegere, armonie, dezvoltare personală
SERIE DE 10 WEBINARII SĂPTĂMÂNALE

>> Disponibil în curând

Am ales să adun cele mai valoroase și ușor de aplicat tehnici de coaching și NLP, informații, sfaturi practice și exerciții într-o serie de 10 webinarii. Mă adresez deopotrivă femeilor și bărbaților… tuturor celor care sunt pregătiți să înceapă antrenamentul pentru propria lor dezvoltare personală.
De ce? Pentru că nu-mi face mai mare bucurie altceva decât să văd cum niște pași de furnică, atunci când se îndreaptă în direcția bună, se transformă într-o clipă în pași de uriaș.

Regulile jocului sunt următoarele: Eu îți dau instrumentele cu care să îți atingi obiectivele. Tu vii cu voință și determinare.

WEBINAR: Lecții de viață

Pentru cine este acest program?

Pentru orice femeie sau bărbat care își dorește să schimbe ceva. Pentru oricine caută mai multă armonie și e gata să parcurgă primii pași către viața mai bună la care visează.

Zece lucruri importante pentru oricine încearcă să schimbe ceva – zece sesiuni online care se transformă în zece pași către armonie.

Cum se desfășoară?

Timp de zece săptămâni vei parcurge câte un webinar pe săptămână, la date și ore prestabilite. Dacă însă vei rata unul dintre ele, îți va fi ușor să îl vezi online când ai timp. Participanții vor avea acces online, astfel încât să poată revedea oricare dintre cele 10 sesiuni. În fiecare săptămână o temă (workbook) te va însoți pe drumul înțelegerii și schimbării.

Mai jos găsești tematica fiecărei sesiuni.

>> Clic pe fiecare secțiune pentru detalii
1. PLANUL VIEȚII

“Cine sunt eu cu adevărat și de ce sunt aici?” Îți vei descoperi valorile primordiale și cel mai înalt scop în viață, și îți voi da instrumente necesare care să te ajute să îți creionezi planul vieții.

2. CHEIA ÎMPLINIRII

Vom experimenta împreună o metoda excelentă de coaching care te va trece prin absolut toate ariile vieții tale și îți va scoate în evidență ce arii strălucesc și ce arii sunt în întuneric. Cheia echilibrului și a împlinirii stă în aducerea ariilor din întuneric la lumină.

3. CONVINGERI LIMITATIVE

“Eu nu știu să fac bani” sau.. “Nu sunt un bun orator”. Vei descoperi ce convingeri sau credințe te blochează, și vei afla cum le poți înlocui cu altele mai productive care îți vor da putere și resurse nebănuite.

4. SETAREA ȘI ATINGEREA OBIECTIVELOR

Te voi învăța câteva tehnici eficiente ce te vor ajuta să îți setezi numai obiective cu adevărat valoroase pentru tine și astfel să devii de neoprit în atingerea visurilor tale.

5. TRUP ȘI SUFLET

Vei înțelege de ce e important să te îngrijești, să te odihnești și să faci mișcare, și cât de mult îți poate afecta starea sufletească starea de sănătate și invers. Vei afla ce poți schimba la imaginea și postura ta ca să dobândești mai multă încredere în tine.

6. GESTIONAREA TIMPULUI

Vei învăța cum să-ți prioritizezi activitățile în așa fel încât să îți îndeplinești obiectivele, să ai mai mult timp pentru tine și să elimini definitiv stresul din viața ta.

7. COMUNICARE ȘI CONECTARE

Vei afla care sunt principiile comunicării eficiente, cum să stabilești un bun raport, ce strategii să aplici când ai o discuție în contradictoriu și tips-uri valoroase despre cum să comunici eficient cu o persoană de sex opus.

8. ABUNDENȚĂ

Vei afla cum să atragi abundența în viața ta printr-o altă perspectivă asupra banilor și îți voi da câteva tips-uri despre cum să-ți gestionezi economiile încât să îți transformi obiectivele financiare în realitate.

9. WORK - LIFE BALANCE

Vei afla cum să păstrezi echilibrul între carieră și viața personală astfel încât să te bucuri din plin de relațiile cu cei dragi și în același timp să dai și mai mult randament în viața profesională.

10. DECIZII CRUCIALE

Vei învăța o tehnică pe care o poți folosi oricând trebuie să iei o decizie importantă, și care te va ajuta să faci alegeri istețe chiar și în cele mai dificile condiții.

Înscrie-te și tu!

Chiar dacă ai o viață agitată și greu găsești timp pentru tine, Webinarul Lecții de viață ar putea fi exact ceea ce ai nevoie pentru a iniția marile schimbări. Mai ales că poți participa online de oriunde sau poți revedea orice sesiune atunci când poți.

WEBINAR: Lecții de viață

Numărul de ședințe: 10 (online)

Durata unei ședințe: 90 de minute (o oră și jumătate)

Prețul programului: în curând

Programul va fi disponibil în curând.

Îmi poți spune dacă ești interesat de acest program sau de altele, folosind formularul accesibil mai jos.

Note:
1. Dacă ratezi webinarul, îl poți vedea (sau revedea) online, când vrei;
2. Vei avea ca temă săptămânală un workbook;
3. La nevoie, poți pune întrebări suplimentare pe e-mail.
* Pentru detalii referitoare la TERMENI, CONDIȚII ȘI REGULAMENT, te rog să accesezi pagina dedicată aici.

Alte ședințe, programe, workshopuri și webinarii disponibile