PROGRAM ONLINE: 360° Superwoman - Andreea Runceanu
360° Superwoman: PROGRAM ONLINE DE COACHING ADRESAT FEMEILOR – Lămurim toate unghiurile esențiale… pe care obișnuim să le cam neglijăm.
360, superwoman, Andree, Runceanu, coaching, mentoring, program, online, dezvoltare, personal, spirit, trup, relatii, cariera, fericire, cuplu, implinire, echilibru
17373
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17373,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

360° Superwoman

Lămurim toate unghiurile esențiale… pe care obișnuim să le cam neglijăm

PROGRAM ONLINE DE COACHING ADRESAT FEMEILOR

>> Disponibil în curând

Încerci să ții pasul cu viața ta, dar pierzi din vedere ce este mai important. Îți faci timp pentru alții sau pentru tot felul de lucruri, dar mai puțin pentru tine. Vrei să fii mai sănătoasă, mai fericită, mai prosperă, să te simți împlinită și să ai succes, dar nu știi ce să faci mai întâi. Ești copleșită. De ce? Pentru că nu ai un plan.

 

Eu am o soluție reală pentru tine: procesul care a funcționat întâi la mine și mai apoi la toate femeile care mi-au cerut sprijinul anii aceștia: 360° Superwoman. Din toamnă va fi online, mult mai ușor de accesat și într-o formulă completă.

Pentru cine este acest program?

Pentru orice femeie care vrea să schimbe ceva tot ce o deranjează la viața ei, însă nu găsește timp și resurse pentru un program individual personalizat. Programul online 360° Superwoman ușurează accesul, dar rămâne un program intensiv de coaching, cu o durată de 4 luni.

Program ONLINE accesibil oricând, de oriunde te-ai afla. Conține toate uneltele de care ai nevoie ca să te transformi în ceea ce îți dorești.

De ce 360° Super Woman?

Pentru că am observat că noi, femeile, avem câteva subiecte comune care ne interesează foarte tare, dar le neglijăm fără să știm pe cele mai importante. Motiv pentru care abordăm toate unghiurile, nelăsând nimic ascuns print cotlonul al neglijării.

 

Ce vei dobândi pe parcursul programului?

Vei atinge toate subiectele din viața ta, vei face lumină peste tot și vei ști ce ai de făcut ca să îți construiești viața la care visezi.

Experiența mea de coaching m-a dus la patru condiții esențiale ale succesului în viață:

 • Să te cunoști 100% și să te iubești exact așa cum ești;
 • Să îți aliniezi toate aspectele vieții în echilibru;
 • Să ai un planuri pentru viața ta pe termen lung, mediu și scurt;
 • Să acționezi cu curaj.

 

După cele patru luni intensive de autodepășire, vei bifa toate condițiile de mai sus și vei deveni cea mai bună variantă a ta.

 

Ce conține programul online?
Vei primi materiale video, audio, e-bookuri, caiete de lucru, exerciții, teste, pe care le accesezi de oriunde vrei și oricând îți propui în timpul zilei. Vei avea la îndemână toate tehnicile, metodele și instrumentele de lucru care îți vor proiecta succesul, tu trebuie să vii doar cu voință și încredere.

 

ANALIZĂ / SOLUȚII / PLAN / ACȚIUNE

Programul este împărțit în 8 module :

 1. Sunt
 2. Vreau
 3. Simt
 4. Construiesc
 5. Sunt sănătoasă
 6. Iubesc
 7. Mă joc
 8. Trăiesc în abundență

Înscrie-te și tu!

Programul online 360° Superwoman te ajută să îți acorzi atenție chiar și atunci când nu poți aloca suficient timp și resurse pentru un program individual. Tot despre focusare asupra ta este vorba, doar că într-o formulă mai accesibilă.

PROGRAM ONLINE: 360° Superwoman

Numărul de ședințe:  –

Durata unei ședințe:  –

Prețul programului: în curând

Programul va fi disponibil în curând.

Îmi poți spune dacă ești interesată de acest program sau de altele, folosind formularul accesibil mai jos.

Note:
* Pentru detalii referitoare la TERMENI, CONDIȚII ȘI REGULAMENT, te rog să accesezi pagina dedicată aici.

Alte ședințe, programe, workshopuri și webinarii disponibile