Despre mine - Andreea Runceanu
Sunt muzician de când mă știu și life coach certificat internațional, însă ceea ce mă definește cu adevărat e că sunt un om fericit și echilibrat – Andreea
Andreea, Runceanu, muzician, artist, life coach, coaching, mama, sotie, iubita, fericire, dezvoltare personala, mentoring
16426
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16426,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Andreea Runceanu coaching

CE MĂ FACE PE MINE EU?

Andreea Runceanu

Ca fiecare dintre noi, și eu sunt un melanj de emoții și experiențe, de amintiri și planuri, de calcule raționale și dorințe impulsive, de oameni și lucruri cu care mă înconjor… mereu în transformare. Iată totuși câteva repere.

 

Sunt Andreea Runceanu.

Și primul lucru îmi vine în minte când mă gândesc la mine este că sunt artistă, de când mă știu – îndrăgostită de muzică, aproape de muzică și aproape de ceea ce face muzica pentru oameni. Pentru că din copilarie sunt fascinată de știința sufletului,  acum câțiva ani am început să studiez Life Coaching-ul, devenind in 2015 Life Coach APC (IIC&M) & NLP (Neuro-Linguistic Programming) Practitioner, certificat internațional, iar acum sunt studentă la Facultatea de Psihologie, Universitatea Titu Maiorescu.

 

Ceea ce mă definește însă cu adevărat este că sunt un om fericit și echilibrat. Mă simt împlinită și mă gândesc numai cu plăcere la anii care vor urma celor 36 pe care i-am parcurs deja.

Sunt mama a doi băieți minunați și sunt iubita soțului meu de aproape 10 ani, ani în care am învățat cât de important este să știi cum să păstrezi fericirea în cuplu.

 

Sunt membru fondator al trupei Amadeus și activez în ea de peste 15 ani. Sunt manager, în același timp antreprenor, și am, alături de colegele mele, o carieră în continuă creștere în industria muzicală. Am fost invitată să cânt în peste 30 de țări, în cadrul unor evenimente restrânse sau în concerte ample, primind aplauze la scenă deschisă din partea mai multor președinți de stat și vedete de la Hollywood, probabil pentru că în tot ceea ce fac pun multă pasiune.

 

Andreea Runceanu familie

Sunt ambasador și membru fondator, alături de două prietene minunate, al Asociației EquiLife și contribui mereu când îmi stă în putere să ajut o cauză.

 

Când citesc tot ce am scris mai sus despre mine îmi vine să râd. De ce? Nu pentru că nu ar fi adevărat ce am scris.

 

Pentru că… Era să omit din textul de prezentare câteva aspecte care nu dau niciodată bine într-un CV bine periat : greșeli peste greșeli, obstacolele, eșecurile, greutățile materiale, rușinea, dezamăgirile, munca, munca și iar munca, naveta cu nașu’, apa din cizme, zilele în care știam încotro mă îndrept, amânările, fricile, frigiderul gol, portofelul gol și o sumedenie de alegeri proaste. Pe lângă oamenii pe care îi iubesc sau care mi-au întins o mână de ajutor, mentorii de la care am cules cunoștiințe și am furat înțelepciune, oamenii care au greșit față de mine și cei cărora le-am greșit eu.

 

Eu sunt toate astea și multe, multe altele, printre ele numărându-se și dorința de a împărtăși experiențele și cunoștințele mele cu ceilalți, de a deveni împreună mai buni, mai siguri, mai împliniți. Din această dorință s-a născut și pasiunea mea pentru coaching, împreună cu programele pe care le-am conceput anii aceștia. Despre „Life on four strings”, sau „Viața pe patru strune”, poți citi câteva cuvinte mai jos.

Dacă vrei să mă cunoști mai bine, poți accesa și următoarele pagini personale din social media:

CE ÎNSEAMNĂ „VIAȚA PE PATRU STRUNE”?

Este o metaforă, viziunea mea asupra vieții, trecută prin sufletul cuiva care iubește muzica și se străduiește continuu să stăpânească cele patru strune ale minunatei viori. Și viața are strunele ei, cu siguranță nu doar patru, dar acestea mi se par esențiale pentru oricine vrea să își găsească un echilibru, creându-și astfel premisele pentru dezvoltare, fericire, împlinire.

 

SPIRITUL. Este vorba de eul fiecăruia, de minte și suflet, de experiențe și amintiri, de învățăminte, planuri și dorințe, de valori și spiritualitate, de relaxare și concentrare, de tot ceea ce te încântă și te stârnește și, totodată, de tot ceea ce te sperie sau te înfioară. Este tot ceea ce simți și gândești, modul în care te vezi și vezi lumea.

 

TRUPUL. Mă gândesc la modul în care te îngrijești și îți asiguri resursele fizice pentru a pune în practică tot ceea ce îți dorești, pentru a fi alături de cei dragi cu toată puterea și poate, în paralel, și la felul în care îți construiești, cu stil, o imagine care îți crește siguranța de sine.

 

RELAȚIILE. Includ aici totalitatea legăturilor pe care le formăm și le transformăm de-a lungul vieții. Sigur că primează cele care țin de iubire și contactul cu cei apropiați, dar nimeni nu e imun la influențe și sunt destui oameni în viața noastră a căror proximitate ajunge, uneori pe nesimțite, să conteze mult pentru noi și lumea noastră.

 

CARIERA. Fac referire la latura pragmatică a existenței, la modul în care ne propunem să obținem mijloacele materiale necesare existenței și îndeplinirii visurilor, construind pas cu pas drumul profesional și baza de cunoștințe și experințe pe care ne bazăm atunci când luăm (sau uneori ezităm să luam) decizii profesionale. Dar cuprind aici și felul în care învățăm să dăm frâu liber vocației, lăsând în urmă ceva mai mult decât un bilanț cu plusuri și minusuri.

Ca și în cazul unei viori, nu e destul doar să identifici strunele vieții. Este important să afli cum le poți controla mai bine, cum le aduci în armonie, astfel încât să poți trece prin viață împlinit, poate cu senzația de plutire optimistă pe care ți-o dă, uneori, o melodie frumoasă.

Nu există o rețetă bine știută pentru viață, așa cum nu există vreun magician care are toate răspunsurile. Deci, când îți spune cineva că știe rețeta magică a succesului personal care sa functioneze pentru toată planeta, să-i spui că minte și să-l ignori la fel cum îl ignori pe cel care spune că tu faci toate lucrurile greșite.

Cu toții suntem unici. Ce înseamnă fericire pentru mine nu înseamnă și pentru tine. Fiecare dintre noi are alte resurse, alte talente, alt ritm, altă mentalitate și alt limbaj, ceea ce ne unește fiind doar faptul că toți putem găsi o cale pentru echilibrul strunelor vieții – o cale diferită, dar cu același obiectiv și bazându-se mereu pe mai buna înțelegere a mecanismelor prin care le putem stăpâni.

 

birou 375x250Ce m-a învațat viața, mai mult decât toate școlile pe care le-am făcut, este că a fi fericit este o alegere. Drumul este la fel de greu sau de ușor pentru toți…

Diferența o face doar cine decidem să fim și, mai mult decât atât, ce alegem să facem ca să devenim cea mai bună variantă a noastră și să trăim viața așa cum ne dorim.

 

Life on four strings (Viața pe patru strune) s-a născut întâi din nevoia mea de a înțelege mai bine ce mă face fericită și de a identifica mai bine verigile slabe care mă pot duce la un dezechilibru. Cu timpul s-a transformat dintr-o idee într-un plan și dintr-o introspecție într-un instrument care, iată, a ajuns să ia forma unui program complet de coaching. Sunt sigură că fiecare va putea lua multe lucruri bune de aici, pârgii cu care își poate îmbunătăți viața și lumea.

RECOMAND

Câteva lucruri care mi-au plăcut în ultima vreme, chestii istețe, idei bune, locuri frumoase și oameni interesanți. Poate te tentează 🙂

>> Clic pe fiecare pentru detalii

CĂRȚI

PENTRU ȘI DESPRE COPII

MUZICĂ

CONCERTE

FILME