Ești bărbat? Îți fac un cadou de Ziua Femeii.
Blogul Andreei Runceanu, muzician si life coach.
blog, coaching, workshop, personal, life, viata, ghid, îndrumare, indrumare, spirit, trup, corp, relatii, relatii, cariera, strings, corzi, coarde, Andreea, Runceanu, Amadeus, Xenti, Mihaela, familie, cunoastere
17925
post-template-default,single,single-post,postid-17925,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Ești bărbat? Îţi fac un cadou de Ziua Femeii.

Știu, azi tu dăruiești. Este ziua în care noi suntem răsfățate.

Ieri, în fugă, m-am întâlnit cu un prieten care știa exact ce fel de geantă va cumpăra, chiar și ce culoare. Primise instrucțiuni clare. Viața e ușoară când primești astfel de instrucțiuni. Din păcate, unele instrucțiuni vin mai greu sau vin într-o limbă pe care n-o înțelegi întotdeauna. De aceea, m-am gândit ca astăzi să iți dăruiesc eu ceva. Va fi stropul care o va face pe femeia pe care o iubești să aibă o zi minunată. Știu că îți dorești asta, așa că fii atent.

Îi dăruiești ceva: o floare, o geantă, o pereche de pantofi (în general nu prea poți greși cu una dintre astea trei). Te sfătuiesc însa, acum, să mai faci ceva: să o privești. Nu, nu să te uiți la ea. Știu că asta faci zilnic. Nu. Să o privești. Sunt mai multe feluri de a o privi pe femeia pe care o iubești. Îți spun trei dintre ele și te las pe tine să descoperi altele.

1) Privirea care îmbracă. Nouă ne place să ne îmbrăcăm doar cu privirea lui. Nimic altceva. Doar privirea lui. Pentru asta, ai nevoie de o privire caldă, care să ne învăluie de sus până jos. O privire care să ne ocrotească și care să ne facă să ne simțim minunate. Adică iubite. Este privirea pe care o păstrăm cu noi toată ziua. Așa că, încă de dimineață, dăruiește-i această privire. Așeaz-o cu grijă pe umerii ei, îmbracă-i formele pe care le iubești atât de mult, învăluiește-i coapsele până deasupra genunchilor. Vei vedea cum privirea ta va pune o strălucire pe chipul ei. Îndrăznește.

2) Privirea care ascultă. La fel cum te rog sa o privești, nu doar să o vezi, te rog sa îi dăruiești privirea care ascultă, nu doar aude. Întreab-o, și las-o pe ea să răspundă. Ascultă grijile ei, bucuriile, copilăriile pe care vrea să ți le spună. Este o cascadă care are nevoie de un singur lucru: privirea care ascultă. Vei vedea cum din femeie se transformă pe rând în femeie rebel, femeie copil, femeie iubită, femeie mamă. Este o privire care se va potrivi frumos peste privirea care îmbracă. Privirea care ascultă vede direct în sufletul ei, vede tot ceea ce iubești la ea. Poate chiar și ceva mai mult.

3) Privirea care dezbracă. Nu te teme să te pierzi în ochii ei, pentru că ăsta este cel mai bun mod de a te regăsi. Pe tine, pe cel mai frumos, cel mai deștept, cel mai puternic și cel mai iubit dintre pământeni. Și nu poți regăsi dacă nu te-ai pierdut înainte. Iar dacă alegi să te pierzi, ce loc mai bun ar fi decât să te pierzi în ochii ei, în sufletul ei. Privirea care dezbracă este drumul cel mai drept spre ea și spre tine în același timp. Vei descoperi că pe masura ce o dezbraci cu privirea, ea va rămâne așa cum este: fără frici, fără griji, fără îndoieli, fără tristeți. Va rămâne #luminăpură.

Crezi că îi poți oferi un cadou mai frumos de atât?

Cu plăcere.

Cuvinte cheie:
Nici un comentariu

Lasă un comentariu